Villkor och gällande regler

Välkommen att boka flytt- och budhjälp hos oss. Här är det som gäller kring våra tjänster. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något – vi svarar på telefon 06-22.

Framkörningsavgift

Framkörningsavgift ingår i priset. Den första 2 timmarna är minimidebitering som du betalar i förhand via länk på sms. tiden börjar ticka när vi är framme och fått kontakt med dig.

Minimidebitering

vår minimidebitering är två timmar á 995 kr och då ingår framkörning (DVS tiden börjar ticka när vi är framme). väl på plats konsulterar vi kring jobbet och ger dig en uppskattad tid (om vi tror att det tar mer än två timmar). För tiden utöver den första två timmarna så debiteras du 495 kr per påbörjad halvtimme.

Exempel:

Jobbet tar 1 tim 15 min = du betalar MINIMIAVGIFT 2 timmar = 995 + 995 = 1990:-

Jobbet tar 2 tim 15 min = du betalar MINIMIAVGIFT 2 timmar + 495 = 2485:-

Priserna ovan är inklusive moms och före Eventuellt RUT-avdrag.

Rut-avdrag

flytt av bohag mellan bostäder samt till och från magasinering ger rätt till skatteavdrag, s.k. RuT-avdrag. Om du vill använda rUt-avdrag för våra tjänster behöver du meddela oss så att vi kan ansöka om det.

Läs mer om avdragen på skatteverkets hemsida

Tunga lyft

pianon, kassaskåp och vapenskåp är i många fall för tunga för oss. i de fall din flytt innebär väldigt tunga varor kommer vi att rekommendera en av våra samarbetspartners. 

Avbokning

Har du bokat ett bud eller flytt under dagen måste avbokningen ske senast 4 timmar innan. Har du en större flytt planerad för ett visst datum vill vi att du meddelar oss minst 36 timmar innan.

Extra personal

I våra priser ingår alltid 2 personer + bil. Om din flytt är större så bokar vi in ett datum och kommer med lämpligt antal personer och lastbilar. En sådan flytt sker till fast pris efter överenskommelse.

Hur man bokar

När du bokar oss så får du ange vad det är du behöver hjälp med. Det är bra om du har en uppfattning om hur tunga sakerna är, det hjälper oss att planera jobbet. Ibland kan vi behöva specialredskap.

När du bokar en flytt så kommer du få ett sms med betallänk. klicka på länken och betala de första 2 timmarna för att bekräfta din bokning (minimidebitering). länken är giltig i 10 minuter. Har du inte klickat och betalat inom 10 minuter kan vi inte garantera din bokning. Det är därför viktigt att du kontaktar oss om du upplever problem med betalningen eller inte fått något sms.

Vårt löfte

Vi gör vårt bästa för att erbjuda ärliga, tydliga tjänster. En flytt är dock alltid svår att beräkna och vi gör därför helst ett besök innan vi offererar en sådan. Snabbare tjänster såsom upphämtning av större paket och möbler går att räkna på direkt.
Ring oss på 08-30 66 66 för att boka.

Bra
priser

Vi tar betalt per halvtimme och våra tjänster är i de flesta fall godkända för RUT-AVDRAG.

Snabbt på plats

Vi är alltid redo att rycka in – ring oss så fixar vi tid inom 24 timmar (undantag gäller).

Försäkrad
last

Din last är trygg med oss. Vi är experter på emballage och lyfter med varsamma händer. Självklart är din frakt försäkrad.

Bil och bärhjälp
995 kr/tim

Två personer + lastbil kostar endast 995 kr/tim och det inkluderar både framkörning och bränsle.

Vi kan ta oss an dödsbon såväl som att hjälpa till med soffan från ikea. Ring oss så fixar vi!